Taalbegeleiding

U bent hier: Axentonik > Taalbegeleiding

Hulp om te slagen!

Accompagnement linguistique en néerlandaisU neemt deel aan een handelsbeurs in Wallonië. U voorziet een presentatie aan klanten uit Genève. Om uw diploma te halen moet u slagen voor een examen Frans.

Axentonik biedt u reële slaagkansen, waar nodig voor u: orale expressie, opmaken van slides, repeteren van fictieve dialogen,…

Presenteren in het Frans[Terug]

U kent uw onderwerp beter dan gelijk wie. Bij de voorstelling ervan in het Frans helpen wij u door gezamenlijke repetities en becommentarïering, aldus anticiperend op zekere vragen uit uw publiek.

Sollicitatiegesprek [Terug]

Wij werken samen met u aan de klassieke vragen bij sollicitatiegesprekken. U zult uitstekend voorbereid kunnen uitkijken naar het onderhoud dat bepalend kan zijn voor uw carrière.

Commerciëel gesprek[Terug]

Uw coach kruipt in de huid van een onwrikbare klant. Hij zal u helpen bij het afweren van aanvallen, gevat onderhandelen van contracten, van prijsverhogingen of het opvolgen en afhandelen van klachten. Wij kunnen het nuttige aan het aangename paren om de situaties zo realistisch mogelijk in te kleden: wij kunnen samen een restaurant uitkiezen en er een gesprek voeren tussen klant en leverancier, dit alles tijdens de maaltijd en uitsluitend in het Frans.

Examenvoorbereiding [Terug]

Wat uw niveau ook moge zijn (middelbaar onderwijs, hoger-, toegangsexamen bij de overheid, …) wij bieden u een gepersonnaliseerde hulp aan bij het slagen voor uw examen Frans. Op basis van uw lessen overlopen wij samen uw vooruitgang en beantwoorden wij uw specifieke vragen. Naargelang uw behoeften bereiden wij u voor op een schriftelijk of mondeling examen, de behandeling van allerlei strikvragen inbegrepen!