Het Taalbad

U bent hier: Axentonik > Het Taalbad

Denken in het Frans, dromen in het Frans

Wij stellen u verschillende mogelijkheden voor om u gedurende enkele uren of dagen volledig
onder te dompelen in een 100% Franstalige leefwereld. Waar u ook heen wil om de taal van
Molière onder de knie te krijgen, wij zullen u graag begeleiden!


Gesprekstafels[Terug]

Hebt u reeds een bepaald niveau bereikt, en wilt u dat aanwenden om van gedachten & ideeën te wisselen in het Frans, kom dan onze conversatie- tafels vervoegen, ’s avonds of in het weekend.

Businesslunch [Terug]

Geen tijd om een cursus Frans te volgen? Laten we samen op restaurant gaan! Bij een rollenspel, uitsluitend in het Frans gevoerd, maakt u zich de taal eigen op een ongedwongen manier en zult u er zich ongemerkt en als vanzelf helemaal in thuisvoelen. Tijdens de maaltijd neemt uw coach notities voor feedback achteraf, bij de koffie, ter correctie van de fouten die u eventueel zou hebben gemaakt.

Taalbadverblijven [Terug]

Leuk en onderhoudend! Hierbij wordt niet gekozen voor een druk en strak programma, maar kan er worden geput uit alle mogelijke bestemmingen (bij voorkeur in een Franstalige regio), activiteiten (waarom geen zeilreis of verblijf in een thalasso?), of situaties ( shoppen, museumbezoek, trektocht,…).

"Miijn echtgenote en ik zijn een weekend met Axentonik naar La Roche-en- Ardenne getrokken. Wij hebben Frans gesproken van bij het ontbijt tot ’s avonds aan de bar. Nooit gedacht zoveel vooruitgang te boeken in amper 2 dagen. En wat een leuk verblijf! "