Franse les op maat

U bent hier: Axentonik > Franse les op maat

Waartoe u allemaal in staat zult zijn na de eerste les

Cours de néerlandais à domicileDe opleiding bij Axentonik is gebaseerd op de taalpraktijk, aangepast aan het niveau en het  dagelijkse leven van de deelnemer. Het eindresultaat beoogt  zelfzekerheid in het gebruik van de Franse taal en het opheffen van eventuele blokkeringen.

Axentonik houdt rekening met alle beheersingsniveau’s vereist door het Europese referentiekader en uitgevaardigd door de Europese Raad (van debutant tot gevorderde).

Individuele lessen thuis/ elders[Terug]

Waar kunt u beter leren dan in uw eigen  vertrouwde en knusse omgeving? Alle gelegenheden zijn goed om de taal ’in het echt’ te leren gebruiken: we zouden kunnen koken, kranten bespreken, een museum bezoeken, iets gaan drinken,  winkelen,… .Met 1 of 2 beurten van 2 uur per week leert u zich het Frans vlug eigen te maken en te streven naar autonomie.

Lessen op het werk[Terug]

Wij komen elke week bij u langs op het bedrijf voor 1à 2 beurten van 2uur. De nadruk ligt op de orale expressie geënt op veelvuldige concreet beleefde  werksituaties uit de  dagelijkse omgang.

Intensief onderricht [Terug]

Verlangt u resultaten binnen een strikter tijdschema? Dan kunnen wij u een pakket voorstellen van 4 of 5 sessies per week à rato van 4 of 5 uur per sessie, bij u thuis of op het werk.

Lessen in kleine groepen (2 tot 5 personen).[Terug]

Bent u met meer en hebt u een gelijk niveau? Vorm uw eigen kring om van de groepsdynamiek te profiteren én van voordeeltarieven.

Zie ook onze immersie- formules ( businesslunch, gesprekstafel, taalbadverblijf).